Rabat-aftaler.

Sponz MTB Klub arbejder løbende på at indgå rabat-aftaler med andre virksomheder som du som medlem af klubben kan drage fordel af.

Foreløbigt er nedenstående aftaler indgået, og vi arbejder hele tiden på at få flere på plads. Hvis du har kendskab til nogle virksomheder som kunne tænke sig at tilbyde noget lignende er du velkommen til at kontakte os her.

OK-benzin/el/mobiltelefoni:
Støt Sponz MTB Klub, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte klubben, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen (Her kan du lægge dit Dankort ind). Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil evt. et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Det letteste er nok at vælge at tanke med OK-appen, den finder du i App Store eller Google Play. Det er vigtig at du i app'en under punktet Mig og Sponsorstøtte vælger Sponz MTB Klub for at klubben modtager støtten.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Sponz MTB Klub nu. Så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El.
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Du kan se denne lille film for yderligere information

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte klubben her.

Body SDS behandling:
Body-SDS behandling til Sponz MTB klubs medlemmer. Harmonia Corpus tilbyder nu Body-SDS behandlinger til alle Sponz MTB klubs medlemmer med 100 kr. rabat på alle behandlinger.

Klinikken ligger i Hillerød centrum og du kan online booke via hjemmesiden.
www.harmoniacorpus.dk

Lidt om mig:
Jeg har over 10 års erfaring som Body-SDS behandler og har igennem en længere årrække haft et samarbejde med Sponz MTB center, hvor Søren har henvist MTB’er med behov for behandling til mig. Jeg har for et par år siden også været med som behandler til H12 løbet i Nødebo, hvor jeg behandlede folk under selve løbet. Jeg har derfor allerede god erfaring med at behandle MTB’er hvad enten der er brug for præstationsfremmende behandling eller hvis det drejer sig om skade eller overbelastningsbehandling.
Jeg er nu startet i klubben og cykler med om torsdagen på Mandfolke holdet. Har du spørgsmål kan du altid tage fat i mig der.
Mvh
Morten Skjørbæk


Flügger farver:
Når du har gang i maleprojekterne derhjemme, kan du som klubmedlem nu få rabat på Flügger maling, tapet og værktøj samtidig med, at du støtter foreningen. Besøg din Flügger farver butik, og angiv hvilken forening du er medlem af, inden du betaler. Så får du rabatten og klubben får foreningsstøtte retur.

Klubben har indgået en aftale med Flügger farver som betyder at du ved at handle hos Flügger farver får 20% rabat på dine køb samtidig med at du også støtter klubben med 5% af dit køb som Flügger farver støtter klubben med. Opgiv blot "Sponz MTB Klub" eller konto 534254 når du handler.

Du skal være opmærksom på at denne rabat kun gives i de "rene" Flügger farver butikker og ikke dem som hedder f.eks Flügger farver efterfulgt af navnet på en malermester.

For en sikkerhedsskyld kan du altid spørge i forretningen om de yder rabatten.

God fornøjelse med dine indkøb i Flügger farver og med at støtte klubben.


Sponz MTB Center:
Vi er glade for at kunne meddele at klubben og Sponz MTB Center har indgået en samarbejdsaftale som giver klubbens medlemmer 10% rabat i butikken.

Rabatten gælder alle varer i butikken, undtagen allerede nedsatte varer, cykler og time-pris på værkstedet.

Det er aftalt at du for at opnå rabat ved køb skal fremvise dit Medlemskort i Klubmodul app'en.

Hvis du ikke allerede har installeret Klubmodul app'en på din telefon er det meget let. Du finder app'en i App Store eller Google Play. Når den er installeret logger du ind ved at vælge klubnavn og indtaste dit brugernavn og password som du også bruger på hjemmesiden.

For at vise Medlemskortet på telefonen vælger du det lille kort-symbol øverst i højre hjørne på forsiden.

Vi er glade for denne aftale med Sponz MTB Center og håber at den vil komme dig til gode. :)Hold øje med denne side for flere rabat-aftaler.
Hold i dag