Rabat-aftaler.

Sponz MTB Klub arbejder løbende på at indgå rabat-aftaler med andre virksomheder som du som medlem af klubben kan drage fordel af.

Foreløbigt er nedenstående aftaler indgået, og vi arbejder hele tiden på at få flere på plads. Hvis du har kendskab til nogle virksomheder som kunne tænke sig at tilbyde noget lignende er du velkommen til at kontakte os her.

OK-benzin/el/mobiltelefoni:
Støt Sponz MTB Klub, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte klubben, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen (Her kan du lægge dit Dankort ind). Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil evt. et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Det letteste er nok at vælge at tanke med OK-appen, den finder du i App Store eller Google Play. Det er vigtig at du i app'en under punktet Mig og Sponsorstøtte vælger Sponz MTB Klub for at klubben modtager støtten.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Sponz MTB Klub nu. Så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El.
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Du kan se denne lille film for yderligere information

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte klubben her.


Flügger farver:
Når du har gang i maleprojekterne derhjemme, kan du som klubmedlem nu få rabat på Flügger maling, tapet og værktøj samtidig med, at du støtter foreningen. Besøg din Flügger farver butik, og angiv hvilken forening du er medlem af, inden du betaler. Så får du rabatten og klubben får foreningsstøtte retur.

Klubben har indgået en aftale med Flügger farver som betyder at du ved at handle hos Flügger farver får 20% rabat på dine køb samtidig med at du også støtter klubben med 5% af dit køb som Flügger farver støtter klubben med. Opgiv blot "Sponz MTB Klub" eller konto 534254 når du handler.

Du skal være opmærksom på at denne rabat kun gives i de "rene" Flügger farver butikker og ikke dem som hedder f.eks Flügger farver efterfulgt af navnet på en malermester.

For en sikkerhedsskyld kan du altid spørge i forretningen om de yder rabatten.

God fornøjelse med dine indkøb i Flügger farver og med at støtte klubben.


Sponz MTB Center:
Klubben har indgået følgende aftale med Sponz MTB Center.

Sponz MTB Center tilbyder for alle klubbens medlemmer et VIP medlemsskab og der igennem muligheder for større rabat samt service eftersyn i butikken. Nedenstående 2 modeller er tilbud til klubben.

VIP medlemsskab:
Hvis der tegnes et VIP medlemskab som koster kr. 2.500,- kr pr. år, modtager medlemmet et gavekort på kr. 500,-
Det primære indhold i et VIP medlemskab er:
- 2 x Sponz eftersyn til en værdi af kr. 1.399,- (1.199 hvis det er Scott)
- 15% rabat i butikken
- “Pris garanti” maks. 10% dyrere end på webshops
- Unikke VIP events (før udsalg)
- Gratis kaffe og drikkevarer
- Gratis lånecykel ved reparation
- Og mange andre fordele. Se yderligere information på www.sponzmtbcenter.dk/vip

VIP+ medlemsskab:
Hvis der tegnes et VIP+ medlemskab som koster 3.500,- kr pr år, modtager medlemmet et gavekort på kr. 700,-
Det primære indhold i et VIP+ medlemskab er:
- 2 x Sponz eftersyn til en værdi af kr. 1.399,- (1.199 hvis det er Scott)
- 1 x lille gaffelservice (værdi kr. 950)
- 1 x bleeding af bremser (Værdi kr. 500)
- 15% rabat i butikken
- 50% på leje af transport kuffert, cykelanhænger, IKamper.
- “Pris garanti” maks. 10% dyrere end på webshops
- Afhentning af cykel
- Unikke VIP events (før udsalg)
- Gratis kaffe og drikkevarer
- Og mange andre fordele. Se yderligere information på www.sponzmtbcenter.dk/vip

Hvis du ønsker at tegne et VIP eller VIP+ medlemsskab skal du henvende dig i Sponz MTB Center og henvise til klub-aftalen.

Desuden tilbyder Sponz MTB Center også team-events. Hvis du vil høre mere om dette skal du tage fat i Søren eller Jan fra Sponz MTB Center.


Hold øje med denne side for flere rabat-aftaler.
Hold i dag