Velkommen til Sponz MTB Klub

  

25-02-2021 - NYT - Opdateret information ift. COVID-19 !

Så kom udmeldingen fra statsministeriet som vi længe har ventet på, og vi kan nu starte med at køre i klub-regi igen. :)

Så fra på tirsdag d. 2/3 starter vi op igen, men da vi max. må være 25 i samme gruppe, og for stadig at tage vores forbehold ift. corona, vil vi benytte den samme zone-opdeling som vi har brugt tidligere.

Vi skal selvfølgelig stadig huske på retningslinjerne ift. corona:
- Vask hænder tit, eller brug håndsprit.
- Host eller nys i ærmet.
- Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt.
- Hold afstand og bed andre tage hensyn.
- Mød ikke op til træning, hvis du har symptomer på covid-19, er testet positiv eller er nær kontakt til en person smittet med covid-19.

Der vil blive slået træninger op på Facebook som tidligere.

Vi glæder os til at skulle køre sammen i skoven igen. :)


Opdaterede retningslinjer kan læses HER om hvordan klubben forholder sig til COVID-19 og hvilke foranstaltninger vi som klub har etableret for at overholde de gældende corona-restriktioner.

 

 

Om Klubben !

Sponz MTB Klub er en mountainbike klub i Hillerød, Nordsjælland, hvor der skal være plads til alle og hvor vi skal have det hyggeligt og sjovt med mountainbike som det fælles omdrejningspunkt.
 
Vi lægger stor vægt på det sociale samvær og klubben gør utrolig meget for at skabe nogle unikke rammer hertil.
 
Klubben har uddannet en række af vores medlemmer som MTB-instruktører, så via dit medlemskab og instruktørernes vejledning får du mulighed for at forbedre dine evner på din mountainbike.
 
Du får bl.a. mulighed for at lære den grundlæggende teknik, som er så vigtig for at kunne færdes sikkert på din MTB i skoven.
 

Værdier

Klubben skaber nogle rammer for hele familien, så det at komme i skoven faktisk er noget man kan gøre sammen. Om lørdagen har vi børnetræning hvor forældrene er meget velkomne til at deltage eller de kan vælge at køre med på et touring-hold. Efter lørdagstræningen mødes vi i Sponz MTB Center, hvor der er mulighed for at få en tår at drikke og en snak om dagens oplevelser.
 
Hvad enten du er ny på mountainbike eller mere garvet, har vi i klubben flere hold, så det vil være muligt at finde et hold der passer netop dit niveau. Læs mere om holdene.
 
Klubben arrangerer flere ture ud af huset, bl.a den årlige Sponz MTB klubtur til Feriecenter Slette Strand med fede MTB spor for hele familien.
 
Også efterårsturen til f.eks Harzen eller Polen/Tjekkiet er en fantastisk oplevelse, med guide der viser os rundt på de lækre spor i den storslåede natur.
 
Disse ture og andre begivenheder bliver løbende slået op på klubbens Facebook side og Facebook gruppe. Du kan også finde information i klubbens kalender om vores træninger, ferie-perioder samt andre vigtige begivenheder.
 
Hvis du vil prøve at køre MTB-løb er der rig mulighed for at deltage i flere forskellige løb, bl.a. Scott H12 (12 timers løb), Hot Cup, Vintercuppen og Merida MTB Marathon.
Her er du altid sikker på at møde andre medlemmer fra klubben, som videoen fra første afdeling af Hotcup 2019 tydeligt viser.
 
 
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte klubben her.
 
Har du allerede været med klubben ude og køre nogle gange og ønsker at blive medlem af Sponz MTB klub, så gå ind her.
 
Vi glæder os til at se dig i klubben til en hyggelig og sjov tur på sporet :)