Velkommen til Sponz MTB Klub

 

Information ift. COVID-19 ! 

Tirsdag d. 10 august starter klubben op igen efter sommerferien, med vores normale træningsture og faste hold med trænere og guides. Du kan få genopfrisket holdene her.

Efter de seneste lempelser på corona-restriktionerne kan vi langt om længe nedlægge vores zone-inddelinger og mødes i samlet flok som før corona.

Dvs. at vi fremover mødes på det store græsareal ved Teglværket. Her vil vi fordele og sende holdene afsted ligesom vi gjorde før corona-restriktionerne.

Vi har længe ventet på dette tidspunkt hvor vi igen kan samles og mærke den fælles energi og humør i stedet for at være spredt ud over området på Teglværket.

Vi glæder os til at se dig.

Opdatering fra DGI kan læses HER om hvordan klubben forholder sig til COVID-19 og hvilke foranstaltninger vi som klub har etableret for at overholde de gældende corona-restriktioner.

Om Klubben !

Sponz MTB Klub er en mountainbike klub i Hillerød, Nordsjælland, hvor der er plads til alle, både børn, unge og voksne. Vi skal have det hyggeligt og sjovt med mountainbike som det fælles omdrejnings-punkt.
Vi lægger stor vægt på det sociale samvær og klubben og dens medlemmer gør alt for at skabe nogle unikke rammer hertil.

Klubben har uddannet en række af vores medlemmer som MTB-trænere, så via dit medlemskab og trænernes vejledning får du mulighed for at forbedre dine evner på din mountainbike. Du får bl.a. mulighed for at lære den grundlæggende teknik, som er så vigtig for at kunne færdes sikkert i skoven.

Klubben arrangerer også klub-ture ud af huset, bl.a andre steder i Danmark eller det kunne også være til udlandet Sverige, Polen, Tyskland.
Mindst en af disse klub-ture vil være egnet for hele familien. 


Værdier

Klubben skaber nogle rammer for hele familien, så det at komme i skoven faktisk er noget man kan gøre sammen. Om lørdagen har vi børnetræning hvor forældrene er meget velkomne til at deltage eller de kan vælge at køre med på et touring-hold. 
 
Hvad enten du er ny på mountainbike eller mere garvet, har vi i klubben flere hold, så det vil være muligt at finde et hold der passer netop dit niveau. Læs mere om holdene.
 
Du kan følge klubben bl.a. på klubbens Facebook side og Facebook gruppe. Du kan også finde information i klubbens kalender om vores træninger, ferie-perioder samt andre vigtige begivenheder.

Klubbens medlemmer deltager også i forskellige MTB løb. Her en lille video fra HotCup i St. Dyrehave i Hillerød.  
<>
 
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte klubben her.
 
Har du allerede været med klubben ude og køre nogle gange og ønsker at blive medlem af Sponz MTB klub, så kan du tilmelde dig her.
 
Vi glæder os til at se dig i klubben til en hyggelig og sjov tur i skoven og på sporet :)
 
Hold i dag