Velkommen til Sponz MTB Klub

Information om klubbens ture i sommerferien.

Du kan HER læse om hvordan du stadig kan komme til at køre ture i klubben selvom det er sommerferie. 

Lørdag d. 14 August starter vi op igen efter sommer pausen.

Vi starter op med alle vores hold kl. 10, efter turen i skoven har vi tændt grillen.

Grill pølser og drikkelse kan købes til rimelige priser. 

Tilmeld dig her. 

Hvis du eller en du kender gerne vil hjælpe til ved opstart d. 14 August, så benyt denne tilmelding!. 

 

Information ift. COVID-19 ! 

NYT: Forsamlingsloftet for udendørsidræt ophæves pr. 11. juni 2021. Der må gerne arrangeres sociale aktiviteter i forbindelse med idrætsaktiviteter, f.eks. bagerstop.  

Opdatering fra DGI kan læses HER om hvordan klubben forholder sig til COVID-19 og hvilke foranstaltninger vi som klub har etableret for at overholde de gældende corona-restriktioner.


Om Klubben !

Sponz MTB Klub er en mountainbike klub i Hillerød, Nordsjælland, hvor der er plads til alle, både børn, unge og voksne. Vi skal have det hyggeligt og sjovt med mountainbike som det fælles omdrejnings-punkt.
Vi lægger stor vægt på det sociale samvær og klubben og dens medlemmer gør alt for at skabe nogle unikke rammer hertil.

Klubben har uddannet en række af vores medlemmer som MTB-trænere, så via dit medlemskab og trænernes vejledning får du mulighed for at forbedre dine evner på din mountainbike. Du får bl.a. mulighed for at lære den grundlæggende teknik, som er så vigtig for at kunne færdes sikkert i skoven.

Klubben arrangerer også klub-ture ud af huset, bl.a andre steder i Danmark eller det kunne også være til udlandet Sverige, Polen, Tyskland.
Mindst en af disse klub-ture vil være egnet for hele familien. 


Værdier

Klubben skaber nogle rammer for hele familien, så det at komme i skoven faktisk er noget man kan gøre sammen. Om lørdagen har vi børnetræning hvor forældrene er meget velkomne til at deltage eller de kan vælge at køre med på et touring-hold. 
 
Hvad enten du er ny på mountainbike eller mere garvet, har vi i klubben flere hold, så det vil være muligt at finde et hold der passer netop dit niveau. Læs mere om holdene.
 
Du kan følge klubben bl.a. på klubbens Facebook side og Facebook gruppe. Du kan også finde information i klubbens kalender om vores træninger, ferie-perioder samt andre vigtige begivenheder.

Klubbens medlemmer deltager også i forskellige MTB løb. Her en lille video fra HotCup i St. Dyrehave i Hillerød.  
<>
 
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte klubben her.
 
Har du allerede været med klubben ude og køre nogle gange og ønsker at blive medlem af Sponz MTB klub, så kan du tilmelde dig her.
 
Vi glæder os til at se dig i klubben til en hyggelig og sjov tur i skoven og på sporet :)