Velkommen til Sponz MTB Klub

  

25-02-2021 - NYT - Opdateret information ift. COVID-19 !

Så kom udmeldingen fra statsministeriet som vi længe har ventet på, og vi kan nu starte med at køre i klub-regi igen. :)

Så fra på tirsdag d. 2/3 starter vi op igen, men da vi max. må være 25 i samme gruppe, og for stadig at tage vores forbehold ift. corona, vil vi benytte den samme zone-opdeling som vi har brugt tidligere.

Vi skal selvfølgelig stadig huske på retningslinjerne ift. corona:
- Vask hænder tit, eller brug håndsprit.
- Host eller nys i ærmet.
- Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt.
- Hold afstand og bed andre tage hensyn.
- Mød ikke op til træning, hvis du har symptomer på covid-19, er testet positiv eller er nær kontakt til en person smittet med covid-19.

Der vil blive slået træninger op på Facebook som tidligere.

Vi glæder os til at skulle køre sammen i skoven igen. :)

Opdaterede retningslinjer kan læses HER om hvordan klubben forholder sig til COVID-19 og hvilke foranstaltninger vi som klub har etableret for at overholde de gældende corona-restriktioner.

Om Klubben !

Sponz MTB Klub er en mountainbike klub i Hillerød, Nordsjælland, hvor der er plads til alle, både børn, unge og voksne. Vi skal have det hyggeligt og sjovt med mountainbike som det fælles omdrejnings-punkt.
Vi lægger stor vægt på det sociale samvær og klubben og dens medlemmer gør alt for at skabe nogle unikke rammer hertil.

Klubben har uddannet en række af vores medlemmer som MTB-trænere, så via dit medlemskab og trænernes vejledning får du mulighed for at forbedre dine evner på din mountainbike. Du får bl.a. mulighed for at lære den grundlæggende teknik, som er så vigtig for at kunne færdes sikkert i skoven.

Klubben arrangerer også klub-ture ud af huset, bl.a andre steder i Danmark eller det kunne også være til udlandet Sverige, Polen, Tyskland.
Mindst en af disse klub-ture vil være egnet for hele familien. 


Værdier

Klubben skaber nogle rammer for hele familien, så det at komme i skoven faktisk er noget man kan gøre sammen. Om lørdagen har vi børnetræning hvor forældrene er meget velkomne til at deltage eller de kan vælge at køre med på et touring-hold. 
 
Hvad enten du er ny på mountainbike eller mere garvet, har vi i klubben flere hold, så det vil være muligt at finde et hold der passer netop dit niveau. Læs mere om holdene.
 
Du kan følge klubben bl.a. på klubbens Facebook side og Facebook gruppe. Du kan også finde information i klubbens kalender om vores træninger, ferie-perioder samt andre vigtige begivenheder.

Klubbens medlemmer deltager også i forskellige MTB løb. Her en lille video fra HotCup i St. Dyrehave i Hillerød.  
<>
 
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte klubben her.
 
Har du allerede været med klubben ude og køre nogle gange og ønsker at blive medlem af Sponz MTB klub, så kan du tilmelde dig her.
 
Vi glæder os til at se dig i klubben til en hyggelig og sjov tur i skoven og på sporet :)