Velkommen til Sponz MTB Klub

 

Sommerferie 2020  - Er du også i Hillerød, flere uger i denne sommer?

Følgende gælder fra d. 27 Juni til d. 8. August 2020. (begge dage inkl.)

De tidligere år har klubben været lukket helt ned i sommerferien, men i år har vi valgt at holde fast i vores ugentlige ture i skoven.

I år fortsætter vi med at mødes tirsdag samt torsdag kl. 18 og lørdag kl. 10 gennem hele sommeren på Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød.

Den store ændring i forhold til før sommerferien er, at der i denne periode IKKE vil være en fast guide/træner på holdene når du møder op.

Det vil derfor være op til dem der vil på tur at fordele sig på et passende antal hold, og byde ind med at køre guide for et hold.

Dem der møder op, må derfor være fleksible og evt. køre med nogle andre end dem man plejer.

Ændringerne gælder også vores børne- og ungdoms-hold.

Til hver tur vil der blive oprettet “én” fælles facebook begivenhed, hvor man kan tilmelde sig og skrive sammen.

Hvis du en dag har lyst til at køre i en anden skov eller på et andet tidspunkt, så er du velkommen til at invitere andre fra klubben, ved at skrive i klubbens facebook gruppe.

Husk at du kan bidrage til at gøre vores klub endnu bedre ved at køre som guide på en tur eller to, næsten alle kender en tur i skoven, som de kan køre.

Klubben anbefaler at man aldrig køre alene i skoven. 

Husk at tage billeder af jeres MTB ture og læg dem op i vores facebook gruppe, så alle kan se hvor dejlig en tur i har haft 

Facebook gruppe

Facebook Side

 Vi ønsker alle en god sommerferie  

 

Om Klubben !

 
Sponz MTB Klub er en mountainbike klub i Hillerød, Nordsjælland, hvor der skal være plads til alle og hvor vi skal have det hyggeligt og sjovt med mountainbike som det fælles omdrejningspunkt.
 
Vi lægger stor vægt på det sociale samvær og klubben gør utrolig meget for at skabe nogle unikke rammer hertil.
 
Klubben har uddannet en række af vores medlemmer som MTB-instruktører, så via dit medlemskab og instruktørernes vejledning får du mulighed for at forbedre dine evner på din mountainbike.
 
Du får bl.a. mulighed for at lære den grundlæggende teknik, som er så vigtig for at kunne færdes sikkert på din MTB i skoven.
 
 

Mandfolk på MTB i Hillerød 

Klubbens seneste tiltag er "Mandfolk på MTB i Hillerød", hvor mænd der ikke tidligere har kørt MTB kan komme med på et hold. Se mere på siden "Mandfolk på MTB i Hillerød".
 

Værdier

Klubben skaber nogle rammer for hele familien, så det at komme i skoven faktisk er noget man kan gøre sammen. Om lørdagen har vi børnetræning hvor forældrene er meget velkomne til at deltage eller de kan vælge at køre med på et touring-hold. Efter lørdagstræningen mødes vi i Sponz MTB Center, hvor der er mulighed for at få en tår at drikke og en snak om dagens oplevelser.
 
Hvad enten du er ny på mountainbike eller mere garvet, har vi i klubben flere hold, så det vil være muligt at finde et hold der passer netop dit niveau. Læs mere om holdene.
 
Klubben arrangerer flere ture ud af huset, bl.a den årlige Sponz MTB klubtur til Feriecenter Slette Strand med fede MTB spor for hele familien.
 
Også efterårsturen til f.eks Harzen eller Polen/Tjekkiet er en fantastisk oplevelse, med guide der viser os rundt på de lækre spor i den storslåede natur.
 
Disse ture og andre begivenheder bliver løbende slået op på klubbens Facebook side og Facebook gruppe. Du kan også finde information i klubbens kalender om vores træninger, ferie-perioder samt andre vigtige begivenheder.
 
Hvis du vil prøve at køre MTB-løb er der rig mulighed for at deltage i flere forskellige løb, bl.a. Scott H12 (12 timers løb), Hot Cup, Vintercuppen og Merida MTB Marathon.
Her er du altid sikker på at møde andre medlemmer fra klubben, som videoen fra første afdeling af Hotcup 2019 tydeligt viser.
 
 
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail til kontakt@sponzmtb.dk
 
Har du allerede været med klubben ude og køre nogle gange og ønsker at blive medlem af Sponz MTB klub, så gå ind her.
 
Vi glæder os til at se dig i klubben til en hyggelig og sjov tur på sporet :)