Velkommen til Sponz MTB Klub

 

VIGTIGT - OPSTART I KLUBBEN - VIGTIGT

Vi har ventet længe – men nu er der givet grønt lys for, at vi så småt kan komme i gang med at køre mountainbike i klub regi.
Det glæder vi os til – også selv om tingene ikke er helt som de plejer.

Vi starter med træning for Børn/ungdomsholdene fra lørdag d. 16. maj – se begivenheder med ture på Facebook.

For voksenholdene er der opstart tirsdag d. 12. maj – se begivenheder med ture på Facebook.

Selv om vi går i gang nu – og det glæder vi os til – så er vi nødt til at tage vores forholdsregler for at kunne leve op til krav og anbefalinger fra de danske myndigheder.

Forsamlingsforbuddet gælder eksempelvis fortsat, og derfor må træningsgrupperne, inklusive trænere og ledere, ikke være på over 10 personer.
I Sponz MTB klub har vi derfor valgt, at man på børne- og ungdomsholdene er delt op i grupper på 7. For voksen holdene vil tallet være 10 inkl. træner/guide.

Vi har derfor brug for flere frivillige (f.eks en forældre eller rytter), der vil være behjælpelig med træningen, for at vi kan få tingene til at hænge sammen.
I praksis betyder det jo, at vi har flere hold de kommende uger og måneder.

I bestyrelsen er det vores håb, at alle ledere, trænere, guides, andre frivillige inkl. forældre hjælper hinanden med at falde så godt til rette som overhovedet muligt i de vilkår, vi det næste stykke tid kan dyrke vores idræt under.

Vi er glade for, at vi nu er kommet så vidt, at vi kan åbne igen – så finder vi løbende tilbage til en mere normal hverdag i vores klub.

Vi vil gerne opfordre jer til at følge med her på vores hjemmeside www.sponzmtb.dk og Facebook sider, hvor klubben løbende vil komme med opdateringer og nyheder.

Med venlig hilsen

Camilla Breck Kjeldbjerg
Formand - Sponz MTB klub

 
 
Sponz MTB Klub er en mountainbike klub i Hillerød, Nordsjælland, hvor der skal være plads til alle og hvor vi skal have det hyggeligt og sjovt med mountainbike som det fælles omdrejningspunkt.
 
Vi lægger stor vægt på det sociale samvær og klubben gør utrolig meget for at skabe nogle unikke rammer hertil.
 
Klubben har uddannet en række af vores medlemmer som MTB-instruktører, så via dit medlemskab og instruktørernes vejledning får du mulighed for at forbedre dine evner på din mountainbike.
 
Du får bl.a. mulighed for at lære den grundlæggende teknik, som er så vigtig for at kunne færdes sikkert på din MTB i skoven.
 
 

Mandfolk på MTB i Hillerød 

Klubbens seneste tiltag er "Mandfolk på MTB i Hillerød", hvor mænd der ikke tidligere har kørt MTB kan komme med på et hold. Se mere på siden "Mandfolk på MTB i Hillerød".
 

Værdier

Klubben skaber nogle rammer for hele familien, så det at komme i skoven faktisk er noget man kan gøre sammen. Om lørdagen har vi børnetræning hvor forældrene er meget velkomne til at deltage eller de kan vælge at køre med på et touring-hold. Efter lørdagstræningen mødes vi i Sponz MTB Center, hvor der er mulighed for at få en tår at drikke og en snak om dagens oplevelser.
 
Hvad enten du er ny på mountainbike eller mere garvet, har vi i klubben flere hold, så det vil være muligt at finde et hold der passer netop dit niveau. Læs mere om holdene.
 
Klubben arrangerer flere ture ud af huset, bl.a den årlige Sponz MTB klubtur til Feriecenter Slette Strand med fede MTB spor for hele familien.
 
Også efterårsturen til f.eks Harzen eller Polen/Tjekkiet er en fantastisk oplevelse, med guide der viser os rundt på de lækre spor i den storslåede natur.
 
Disse ture og andre begivenheder bliver løbende slået op på klubbens Facebook side og Facebook gruppe. Du kan også finde information i klubbens kalender om vores træninger, ferie-perioder samt andre vigtige begivenheder.
 
Hvis du vil prøve at køre MTB-løb er der rig mulighed for at deltage i flere forskellige løb, bl.a. Scott H12 (12 timers løb), Hot Cup, Vintercuppen og Merida MTB Marathon.
Her er du altid sikker på at møde andre medlemmer fra klubben, som videoen fra første afdeling af Hotcup 2019 tydeligt viser.
 
 
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail til kontakt@sponzmtb.dk
 
Har du allerede været med klubben ude og køre nogle gange og ønsker at blive medlem af Sponz MTB klub, så gå ind her.
 
Vi glæder os til at se dig i klubben til en hyggelig og sjov tur på sporet :)