Børne- og ungdomshold

 

 Vi har vores egen Facebook gruppe, hvor vi oplyser om alt det vi laver, se her: 
 
 
På børne- og ungdomsholdene fokuserer vi på sikkerhed og sjov, med øvelser som sikrer dit barn bedre teknik og mere selvtillid på en MTB i skoven.
Via træning og udfordrende spor og øvelser bliver dit barn bedre på en MTB på en sjov måde. Alle skal gå hjem med et smil på læberne, selv når vejret ikke helt har været med os.

Vi ser helst, at børnene er fyldt 6 år, men mener du som forælder, at dit barn kan følge en træning, har dit barn mulighed for at komme til en prøvetræning.

Du er som forælder velkommen til at køre med de første par gange, men derefter ser vi helst, at børnene kører uden. Vi kører hver lørdag kl. 10:00 til 11.30.

Medbring altid:

● Vand til eget forbrug.
● En slange, der passer til din hjulstørrelse.

Holdet udbydes: Lørdag, vi kører fra kl. 10:00 til 11.30


Sted:
Sponz MTB Klub.
Frydenborgvej 27L
3400 Hillerød
 
 

Hold 1 - Begynder

 
Her kører de mindste og helt nye moutainbikere.

Her er der fokus på grundpositioner, generelle grundteknikker og især tryghed på cyklen og frem for alt sjov og leg. Det er ikke et krav, at dit barn har kørt på en mountainbike for at være med her.

Hold 2 - Let øvet

 
Her kommer der lidt mere fart på, og holdet er det naturlige skridt videre efter hold 1.

Her bygger vi oven på grundpositioner. Der bliver sat flere ord på teknik og fart, men der er også plads til leg og sjov. Alderen på hold 2 spænder vidt, men vi tilpasser niveauet, så alle kan være med og får noget ud af det.

Hold 3 - Øvet

 
Her kommer der endnu mere fart på, og vi kører intervaller og laver flere udfordrende øvelser og træner sværere teknikker.

Holdet er for teknisk meget dygtige børn, der kører hurtigt. Vi træner avancerede tekniske færdigheder, høje hop og svære nedkørsler, mens vi har det sjovt sammen.
Alderen på dette hold er meget varieret, og selvom det kræver visse færdigheder på en MTB, så tilpasser vi niveauet, så alle får noget ud af det.
Hold i dag